gratis verzending

bij alle bestellingen in nl
 

VRAGEN? +31 (0)598 - 422 450

DINSDAG - ZATERDAG, 9.30 - 17.00
 

100% garantie

niet goed = geld terug
 

achteraf betalen

met Billink

Topfashion XXL, gevestigd aan Hoofdweg 254, 9621 AS Slochteren, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

https://www.topfashionxxl.nl/
Topfashion XXL
Hoofdweg 254
9621 AS Slochteren
+31 598-422450

Philip Rodenburg is de Functionaris Gegevensbescherming van Topfashion XXL Hij is te bereiken via info@topfashionxxl.nl.

Wanneer u inzage wilt in de persoonsgegevens die Topfashion XXL over u heeft vastgelegd of wanneer u gegevens wilt wijzigen omdat deze onjuist of onvolledig zijn, of deze wilt laten verwijderen of afschermen, dan kunt u per e-mail contact opnemen met Topfashion XXL via info@topfashionxxl.nl. Topfasion XXL zal u binnen vier weken meedelen welke persoonsgegevens zij omtrent u verwerkt en of zij aan een eventueel verzoek tot verwijdering, afscherming of verbetering zal of kan voldoen.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Topfashion XXL verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website
  • Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@topfashionxxl.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Topfashion XXL verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van uw betaling
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • Om goederen en diensten bij u af te leveren
  • Topfashion XXL analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.
  • Topfashion XXL verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming

Topfashion XXL neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Topfashion XXL) tussen zit. 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Topfashion XXL bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:
Persoonsgegevens > Tot account wordt opgezegd of na 30 dagen na aankoop
Adres >  Tot account wordt opgezegd of na 30 dagen na aankoop > Nodig voor facturatie en retourzendingen

Delen van persoonsgegevens met derden

Topfashion XXL verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Topfashion XXL blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Topfashion XXL gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kunt u zelf doen via de persoonlijke instellingen van uw account. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons bedrijf en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. Wilt u gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@topfashionxxl.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. Topfashion XXL zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren. Topfashion XXL wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Topfashion XXL neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@topfashionxxl.nl

E-mailreclame met aanmelding voor de nieuwsbrief

Indien u zich voor onze nieuwsbrief registreert, gebruiken wij de daarvoor benodigde of afzonderlijk door u verstrekt gegevens om u conform art. 6 lid S. 1 lit. a AVG regelmatig onze e-mailnieuwsbrief op basis van uw toestemming te sturen. U kunt zich te allen tijde afmelden voor de nieuwsbrief door een bericht te sturen naar de hierboven beschreven contactmogelijkheid of vai een link die hiervoor in de nieuwsbrief is opgenomen. Na uitschrijving wissen wij uw e-mailadres, tenzij u uitdrukkelijk heeft ingestemd met verder gebruik van uw gegevens of wij behouden ons het recht voor om gegevens verder te gebruiken, wat wettelijk is toegestaan en waarover wij u informeren in deze verklaring.

Cookies

Een overzicht van onze verschillende cookies en de informatie die deze opslaan.

COOKIE nameCOOKIE omschrijving
CART De informatie uit uw winkelwagen.
CATEGORY_INFO Slaat de categorie informatie op zodat pagina's sneller ingeladen kunnen worden.
CURRENCY Uw ingestelde munteenheid
CUSTOMER Een versleutelde versie van uw klanten id in onze winkel.
CUSTOMER_AUTH Indicatie of u bent ingelogd.
CUSTOMER_INFO Versleutelde versie van de klantengroep waartoe u behoort.
CUSTOMER_SEGMENT_IDS Klant segmentatie ID
EXTERNAL_NO_CACHE Een instelling indien cache is ingeschakeld.
FRONTEND Uw sessie ID op deze server.
GUEST-VIEW Biedt gasten aan om hun bestellingsinformatie te wijzigen.
LAST_CATEGORY De laatste categorie die u heeft bezocht.
LAST_PRODUCT De meest recente producten die u heeft bekeken.
NEWMESSAGE Geeft aan of u een nieuw bericht heeft ontvangen.
NO_CACHE Geeft aan indien cache mag gebruikt worden.
PERSISTENT_SHOPPING_CART Een link naar de winkelwagen informatie.
STORE De taal die u heeft geselecteerd.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Geeft aan of een gebruiker toestemming geeft om cookies te gebruiken.
VIEWED_PRODUCT_IDS De laatste producten die u heeft bekeken.
WISHLIST Een versleutelde verzameling van uw verlanglijst.
WISHLIST_CNT Hoeveelheid in uw verlanglijst.

Google Analytics Cookies

Cookie naamStandaard bewaartijdOmschrijving
_ga 2 jaar Zorgt voor het onderscheiden van gebruikers.
_gid 24 uur Zorgt voor het onderscheiden van gebruikers.
_gat_ 1 minuut Wordt gebruikt om de verzoeksnelheid te vertragen.